IMG_3960

Tourtocht met 58 deelnemers groot succes.

12 juni 2016

Op de foto zie je 25 van de 28 deelnemers aan de korte tourtocht (rondje Walcheren) bij Michiel de Ruyter op de Boulevard van Vlissingen. Naast deze 28 roeifietsers waren er nog 30 roetsers die de lange tourtocht, rondje Oosterschelde, meeroetsten.
Zaterdag 11 juni begon de dag nat en naar, diverse regenpakken kwamen uit de kast, en leken broodnodig te worden. Gelukkig vond er een miraculeuze wending in het weer plaats zo ongeveer rond 12.15 , bij de start van 30 roeifietsers die een grote tour rond de Oosterschelde voor de boeg hadden. Deze groep heeft nog een paar druppels regen gehad maar daarna bleef het droog en na aankomst van alle roeifietsers kort na 5 uur kon het feestprogramma gestart worden:
Een uitgebreid buffet met barbecue stond klaar voor de deelnemers en andere gasten.
Dankzij het lekkere weer en de inmiddels aanwezige zon kon dat grotendeels buiten genuttigd worden bij het gezellige clubhuis van rugbyclub Oemoemenoe dat voor deze gelegenheid afgehuurd was. IMG_3968Na het diner is er nog stevig nagetafeld en gedanst door het gemêleerde gezelschap, het was een heerlijk feest, bedankt allemaal!!!!!

IMG_3966Foto’s van henk meerman zie je hier
Foto’s van Jaap Rauw hier

Ook de collecte voor het goede doel, het rode kruis, heeft leuk opgeleverd, zie hier het bedankje gericht aan alle roeifietsers:IMG_3775

IMG_3776