2275.1

Roeifiets tourtocht 1 juli 2023

7 februari 2023

Dit jaar vindt de roeifietstocht plaats in Zuid Holland. We roetsen zaterdag vanaf Minicamping Zwetzone in Wateringen, gelegen op de grens van Midden-Delfland en het Westland. We hebben twee verrassend veelzijdige tochten in petto, van 60 en 100 kilometer.

Minicamping Zwetzone ligt langs een vaart met een smalle eenbaansweg er naar toe. We mogen er verblijven vanaf vrijdag 30 juni tot zondagmorgen 2 juli. Op de camping zelf zijn de parkeermogelijkheden beperkt. Om het autoverkeer op de weg zoveel mogelijk in goede banen te leiden worden de campinggasten die met de auto komen verzocht om ’s middags na 14.00 uur en voor 18.00 uur naar de camping toe te rijden en ’s morgens voor 11.00 uur te vertrekken. De overige gasten worden verzocht te parkeren bij het openbare parkeerterrein (Dorpskade, TOP locatie) schuin tegenover eetcafe de Bonte Haas. Dit is op 1 km afstand van de camping.

De camping heeft plaatsen voor tenten en campers. Er zijn ook hutten te huur. 

Over de hutten geeft de campingeigenaar volgende aan: tegenover de 3 blokhutten staan de 2 ruimere trekkershutten. In totaal geven de Blokhutten en Trekkershutten te samen, plaats aan 16 slaapplaatsen (uit te breiden d.m.v. luchtbedden tot max. 25).

De tarieven staan vermeld op de website van de camping. De prijs per overnachting is afhankelijk van je eigen keuze. Het delen van bijvoorbeeld een hut met meerdere personen kan de prijs aanzienlijk drukken. Zie voor meer informatie: https://www.minicampingzwetzone.nl/

  

We hebben met de campingeigenaren afgesproken dat we de twee partytenten het weekend van ze huren. We bouwen de tenten met elkaar zelf op- en af.

Reken op 60 euro all inclusive per dag, na inschrijving volgt meer info hierover.

Wil of kun je niet kamperen, dan is het een alternatief om te overnachten bij het dichtbij gelegen gloednieuwe van der Valk hotel Delft-A4. 

Voor meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier kun je contact opnemen met: saskiavantveen@gmail.com of ales1@kabelfoon.nl

Tot ziens in juli!

Saskia van t Veen, Erik Harms en Alco Looije