thumbnail

Evert doet monstertocht Leuven – Gibraltar – Leuven

2 mei 2014

23 mei is Evert aangekomen te Leuven, hij heeft zijn mega tour Leuven – Gibraltar – Leuven in 33 dagen volbracht, een ongelofelijke prestatie!! Chapeau Evert!!!

20 april is Evert vertrokken vanuit Leuven met als doel Gibraltar. Het plan is om vervolgens zelfs weer terug te roetsen naar België.

Evert heeft hele leuke verslagen staan die je kunt vinden op de kaart waar je kom met onderstaand linkje, klik op het fietsertje en je krijgt een dagverslag te lezen. Ongelofelijk knap wat voor afstanden en hoogtemeters hij wegtrapt en dat  geheel self supporting!!!!

Evert: “Leuven – Gibraltar – Leuven, zo’n 5600 km en hopelijk in 36-39 dagen. Met als optie nog een shortcut om het 1000 km korter te maken als ik het absoluut niet zou blijken te halen binnen mijn vakantie. Oh, 25 lentes jong (of oud als ik kijk hoe ik mij soms voel na een dag fietsen…).
Vandaag is het dag 8, een welverdiende rustdag na 7 dagen fietsen. Tot nu toe is de fietsvakantie echt fantastisch! De vooruitgang wordt per sms bijgehouden op een Google Maps kaart, met telkens mijn kort sms’je over de dag. Deze kan je hier vinden.  Als ik mij niet misreken zo’n 1300km geroetst de eerste 7 dagen, waarbij de nodige hoogtemeters zeker niet ontbraken. Het klimmen is vanzelfsprekend erg zwaar, maar gaat eigenlijk best lekker. Het kost alleen veel tijd en nog meer energie. Razend benieuwd naar de Col D’Ares over de Pyreneeën over enkele dagen!”

Updates van zijn reis op deze site!