Thijs Industrial Designs

 • Koorkerkstraat 10
  4331 AW Middelburg
  &
  Nieuwe Wal 8
  4331 AX Middelburg
  The Netherlands
 • Tel: +31 (0)118 634166
 • Email: info@rowingbike.com

  (Dutch)

  Routebeschrijving

  De roeifietswerkplaats: centraal in Middelburg

  70 meter ten zuiden van de Lange Jan, de hoogste en meest opvallende kerktoren van Middelburg. Al ver buiten Middelburg te zien. Op Koorkerkstraat 10 heeft een goudsmid zijn winkel, met direct erachter de werkplaats. Je kunt er via de goudsmid komen (eventueel aanbellen) of even enkele meters naar rechts lopen en linksom het gebouw de Nieuwe Wal inlopen. Bij de eerste garagedeuren (blauw) even aankloppen of links van de deuren aanbellen op nummer Nieuwe Wal nr. 8. Achter de garagedeuren bevindt zich de roetswerkplaatsingang.

  Met de trein: vanaf station Middelburg naar het centrum lopen. Je ziet de Lange Jan, daar loop je naar toe. ( 5 min lopen)

  Met de auto: als je navigatie hebt voer Nieuwe Wal in, niet Koorkerkstraat. De digitale wegwijzers zijn of worden onvoldoende geïnformeerd over voetgangersdomeinen. Of volg bordjes Middelburg Centrum en je komt vlak bij de Lange Jan uit. Ga naar rechts bij de parkeerplaats onder de Lange Jan en dan is de eerste straat rechts de Nieuwe Wal. Direkt links zijn de blauwe deuren van de werkplaats, hier even aan bellen of ernaast op Nieuwe Wal nr 8. We hebben een gastenparkeerkaart waarmee je een paar straten verder je auto kunt parkeren.