EK 2009, nog een verslag

77 deelnemers op zeer geslaagd 11e EK

Het EK zit er weer op en het was weer een groter feest dan de vorige edities. Mede door het mooie weer was er een zeer goede opkomst van +/- 77 roetsers.

Er is gelukkig goed bericht over een valpartij die een behoorlijke domper legde op de feestvreugde bij de prijsuitreiking.
Met Carolien en Dennis gaat het goed. Dennis en Carolien waren op de tandem op weg naar de prijsuitreiking ten val gekomen en de toestand van Carolien was behoorlijk twijfelachtig; het leek erop dat ze nekletsel had. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gereden. Dan volgt natuurlijk een heel circus van uiterst voorzichtige behandeling totdat middels röntgenfoto’s duidelijk is of er beschadigingen zijn.
Gelukkig bleek de schade beperkt tot de de nodige schaafwonden en een lelijke winkelhaak op het achterhoofd waar zes hechtingen gezet zijn.
Carolien is later zondagavond weer naar de Banjaard teruggekeerd en kon bij het ontbijt maandagochtend al weer behoorlijk lachen; ook al was dat een beetje als een boer met kiespijn of een roetster met kneuzingen en schaafplekken…..

Carolien heeft haar ervaringen inmiddels op haar blog gezet.